Agenda
Wie is online
We hebben 62 gasten online
Home

Jee, wat baal ik ervan dat ik er niet bij was…..
Iedereen kwam zo enthousiast terug, dat moet wel héél erg leuk zijn geweest!

halloween 01

 

Lees meer...

 

Todi in Beringen

Op zaterdag 4 november gaan we naar Todi. Een zoet water aquarium vol met schitterende gekleurde vissen en uitstekend zicht. Dus ook voor onze beginnende en gevorderde fotograven ideale omstandigheden;-)
We hebben ons ingeschreven om 11.00 uur. De kosten zijn €34,50 pp, hiervoor mag je 2 uur (omkleedtijd gaat er wel af!) genieten.
Vest, lood en lucht worden door Todi geregeld, de rest dien je zelf mee te nemen of te huren.
Snorkelen is ook een optie, kosten hiervoor zijn €12,50 pp. Wel minimaal 2 personen.
Iedereen die mee wil: geef je zo snel mogelijk op, dit ivm reserveren. Via het opgaveformulier hieronder of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

TODI creëerde in Beringen, België een unieke ervaring waarbij bezoekers actief en emotioneel betrokken raken. Bij TODI is het mogelijk om in optimale en veilige omstandigheden te duiken tussen een bijzondere samenstelling van ‘s werelds mooiste tropische zoetwatervissen. We zullen ruim 30 verschillende soorten vissen hebben en in totaal meer dan 2.200. Onze vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercafé. Dat maakt van TODI de meest verrassende indoor duiklocatie in Europa. Kortom, de ultieme duikbeleving!todi

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23° ... Welkom!

Lees meer...

 

Delta Duikteam fotowedstrijd

Aanstaande 24 november is het zover. De fotowedstrijd van de cursisten van het Delta Duikteam 2017!

De deelnemers aan de fotocursus van afgelopen voorjaar van Rob de Vries hebben de hele zomer geoefend om het geleerde in de praktijk te brengen.baars1

De opdracht die de cursisten was meegegeven:

Maak goede foto’s in 5 verschillende onderdelen, te weten:

  • Visportret
  • Macro
  • Groothoek
  • Groothoek met model
  • Thema: kwallen

Denk daarbij na over je techniek, compositie, belichting etc. Alles wat je geleerd hebt. Aldus cursusleider Rob de Vries. zeepaardje

En vervolgens togen de cursisten op pad om de mooiste foto’s van hun onderwater leven te maken.

Op 24 november hebben we jullie, leden van Delta duikteam, nodig als jury!
Komt allen, want jullie hulp is meer dan welkom.

Na de jurering en prijsuitreiking zullen de leden en Rob de Vries een serie foto’s laten zien die ze afgelopen seizoen gemaakt hebben in binnen en buitenland.

Al met al een mooie avond om naar uit te kijken!

Datum: 24 november,
Locatie: de Rekere,
Aanvang 20.00 uur

Jullie komen toch ook?

 

Lijkt het je leuk om zelf te gaan duiken?

Duiken is leuk! Hoe komt het anders dat zoveel mensen plezier beleven aan de duiksport?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling en de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Maar… iedereen kan het leren en daarbij wordt je goed begeleid door ervaren instructeurs. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus.

Een proefduik, ook wel introductieduik, bestaat uit een gedeelte theorie en één uur praktijk in het zwembad.opleiding-1

Tijdens de theorie krijg je een uitleg over wat duiken inhoudt, waar je je aan dient te houden en de begrippen worden besproken. Als je alles hebt begrepen vul je een eigen verklaring en een gezondheidsverklaring in. Dan weet je dat je veilig onder water kunt en de instructeurs en begeleiders weten wie ze mee onderwater krijgen.

Bij het zwembad wordt je voorzien van de uitrusting en ga je te water. In kleine groepjes ga je enkele oefeningen doen die besproken zijn tijdens de theorieles. Deze oefeningen zullen plaatsvinden in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Eenmaal gewend aan het gevoel onder water zul je al snel naar het diepere gedeelte gaan. Mocht je problemen hebben met sommige oefeningen dan zal apart, één op één de oefeningen nog eens rustig met je worden geoefend. Maar het belangrijkste tijdens zo'n introductieduik is : alles mag, niets hoeft… het moet leuk zijn! Na afloop praten we meestal nog even bij in de kantine.

Lees meer...

 
Facebook
Handige Site's
buienradar Nederland duikerslog
getijde tabel Nederland Alle duikstekken in Zeeland
Delta Shop

Delta Duikteam jas

deltajasjes

 

Wie wil er nou niet zo'n mooie Delta Duikteam jas.

Nog steeds verkrijgbaar. Slechts € 10,-
in de maten M/L/XL/XXL
Interesse? bestuur